Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Увага! Погіршення погодних умов

October 31, 2017

За повідомленням УкрГідрометцентру, по Херсонській області 31 жовтня спостерігається посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. Адміністрація ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго» звертається до жителів області бути уважними та обережними, через сильні пориви вітру можливі обриви ліній електропередач.

При виявленні обривів електричних проводів чи інших пошкоджень в електричних мережах необхідно негайно попередити оточуючих про небезпеку та терміново повідомити у диспетчерську службу району електричних мереж. Необхідно знати, що смертельно небезпечно не лише доторкатись, але й підходити на відстань ближче 8 метрів до обірваних проводів ліній електропередачі, які лежать на землі або звисають.

Своєчасне повідомлення про пошкодження електромереж значно прискорить відновлення електропостачання та допоможе запобігти випадкам електротравматизму. У випадку виявлення пошкодження в електричних мережах негайно повідомте в Сall-центр Товариства за телефоном 48-06-20 або черговому диспетчеру електромереж відповідного району.

 

Нагору